Puhdasta juomavettä puhtaasta porakaivosta

Pump Service tarjoaa ensiluokkaiset kaivonhoitopalvelut. jotta juomavesi säilyy aina turvallisena ja raikkaana.  Porakaivosi huolto tai vaihto on vain puhelinsoiton päässä.

Porakaivon huolto alk. 1100€ (sis. alv.24%)

Kaivojenhuoltoa koko Etelä-Suomessa.

Suosittelemme, että porakaivo huolletaan 5-10 vuoden välein. Kun asiantuntija tekee huollon, puhdistuksen ja pesun, voit olla varma, että vetesi on puhdasta ja hyvälaatuista. Lisäksi säännöllinen huolto pidentää kaivosi käyttöikää. .

Tai soita heti 020 712 0112

55+

Etelä ja Varsinais-Suomessa.

10 000+

Tuhansien pumppuprojektien kokemuksella voimme sanoa olevamme johtava asiantuntija Suomessa.

16 vuotta

Monipuolisia palveluita yrityksille ja yksityisille asiakkaille jo yli 16 vuoden ajan.

Huollot, pesut, pumppujen uusimiset ja vesianalyysit

Suoritamme huoltoja pora- ja rengaskaivoille. Kokenut tiimimme tekee huollot ja vaihdot ammattitaitoisesti ja ripeaästi. Tarjoamme myös neuvontaa ja tukea ongelmatilanteissa. Saatavillamme on myös suoraan varastosta kaikki yleisimmät pumppumallit sekä varaosat, mikä tarkoittaa nopeaa toimitusta. Meiltä myös laajat vesianalyysit.

 

Moderni kalusto ja palveluvalikoima

Porakaivojen huoltoon perehtyneet huoltoteknikkomme ovat koulutettuja hyödyntämään nykyaikaisia ja tehokkaita puhdistustekniikoita. Huollon yhteydessä kaivo käydään läpi huolellisesti ja se desinfioidaan, mikä poistaa mahdolliset bakteerit ja takaa puhtaan vedensaannin.

★ ★ ★ ★ ★

Lämpimät kiitokset erinomaisesta asiakaspalvelusta, useista ammattitaitoisesti selvittämistänne hätäkäynneistä vaativissa asiakaskohteissamme, sekä hyvistä huolto-ohjeista ja joustavuudestanne! Yllätyimme myös positiivisesti laajasta osaamisalueestanne. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä.

★ ★ ★ ★ ★

Loistava ja nopea palvelu. Mahtava asenne hommiin, en olisi ikinä uskonut saavani tällaista palvelua, kaikki hoitui sujuvasti, nopeasti ja todella positiivisella asiakaspalveluasenteella. Kiitos!

★ ★ ★ ★ ★

Mahtavaa, nopeaa ja joustavaa palvelua pumpun asennuksessa. 24h yhteydenotosta ja pumppu paikallaan vaikka sähkötyöt oli omastapuolesta vaiheessa. Hienoa!

Pyydä tarjous porakaivosi huollosta tai kysy lisää

Jos sinulla on kysyttävää porakaivostasi tai kaivoveden tilasta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Neuvontapalvelumme on avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

Porakaivojen neuvontanumero 020 712 0112

Riippumatta siitä, onko porakaivoosi liittyvä ongelma suuri tai pieni, olemme täällä auttaaksemme. Voit myös jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 020 7120 112  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö sekä käyttöehdot ovat voimassa.

  Usein kysyttyä porakaivoista

  Miksi porakaivojen huolto on tärkeää?

  +

  Porakaivon säännöllinen puhdistus ja desinfiointi varmistavat juomaveden puhtauden ja turvallisuuden. Ne ehkäisevät haitallisten mikro-organismien, kuten bakteerien ja virusten, sekä levien kasvua, jotka voivat aiheuttaa terveysriskejä. Lisäksi toimenpiteet auttavat poistamaan epämiellyttävät maistumiset ja hajut vedestä.

  Kuinka usein porakaivon huolto tulisi suorittaa?

  +

  Suosittelemme porakaivon huoltoa noin viiden vuoden välein. Tiheämpi huolto saattaa olla tarpeen, erityisesti jos asut alueella, jossa veden laatuun vaikuttavat tekijät ovat voimakkaita.

  Mitä porakaivon huolto sisältää?

  +

  Tyypillinen porakaivon huolto sisältää kaivon ja sen komponenttien, kuten pumpun ja putkiston, tarkastuksen, kaivon pesun ja desinfioinnin.

  Miten tiedän, että porakaivoni tarvitsee huoltoa?

  +

  Jos huomaat veden laadun heikentymistä, paineen laskua, väri- tai hajumuutoksia, se voi olla merkki huoltotarpeesta. Suosittelemme myös säännöllisiä ammattilaisen suorittamia tarkastuksia.

  Voinko tehdä porakaivon huollon itse?

  +

  Vaikka jotkin yksinkertaisemmat huoltotoimenpiteet, kuten suodattimien vaihto, ovat mahdollisia tehdä itse, kaivon pesu ja desinfiointi vaativat ammattilaisten suorittamia erikoistyökaluja ja -taitoja. Ammattilaisen suorittama huolto varmistaa, että kaikki toimenpiteet suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti.

  Mitä teen, jos porakaivoni pettää viikonloppuna?

  +

  Ota meihin yhteyttä välittömästi hätänumeroomme 020 7120112. Tarjoamme kiireellistä apua ja ohjeita ongelman ratkaisemiseksi.

  Miksi valita teidät porakaivon huoltoon?

  +

  Olemme kokenut ja luotettava porakaivojen huoltoyritys, joka tarjoaa laadukkaita palveluita. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Vasteaikamme on alan huippua. Meiltä löytyy suoraan varastosta kaiken tyyppiset varaosat ja pumput.

  Mitä tapahtuu, jos laiminlyön kaivoni huollon?

  +

  Kaivon huollon laiminlyönti voi johtaa veden laadun heikkenemiseen, mikro-organismien kasvuun ja kaivon komponenttien ennenaikaiseen kulumiseen. Pitkällä aikavälillä tämä voi aiheuttaa suurempia korjauskustannuksia ja vaikuttaa kaivon käyttöikään.

  Onko porakaivon huolto kallista?

  +

  Porakaivon huollon kustannukset voivat vaihdella suoritettavien toimenpiteiden ja kaivon tilan mukaan. Säännöllinen huolto on kuitenkin investointi, joka voi säästää suuremmilta kustannuksilta tulevaisuudessa välttämällä vakavia vikoja ja pitämällä kaivon optimaalisessa kunnossa.