Meistä

Tervetuloa uudistuneeseen A&J Pump Serviceen. Olemme osa ruotsalaista pörssiyhtiö Vestumia Pumppulohja Oy:n sekä Watman Oy:n kanssa, mikä takaa pääsymme laajaan yhteistyöverkostoon ympäri Pohjois-Eurooppaa. Tämä myös mahdollistaa sujuvan palvelukonseptin sekä toimitusvarmuuden varaosille sekä pumpuille.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota uutena palveluna asiakkaillemme laadukkaat vesitekniikka-alan tuotteet ja palvelut.

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaille laadukasta ja asiantuntevaa palvelua. Olemme monelle asiakkaallemme korvaamaton kumppani vaikeissa tilanteissa ja se edellyttää meiltä joustavaa asiakaspalvelua ja ”pystymme hoitamamaan kaiken” -asennetta. Näiden arvojemme voimin olemme luoneet asiakassuhteita, jotka ovat kestäneet vuosia ja jopa yli 15 vuoden ajan. Tarkoituksenamme on olla ei enempää eikä vähempää, kun Suomen laadukkain vesihuoltoalan ongelmien ratkaisija sekä palveluiden tuottaja.

Asiakkaitamme ovat mm. yksityiset talonomistajat, asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöhuoltoyhtiöt ja julkishallinnolliset asiakkaat. Yrityksellämme on RALA-sertifikaatti.

Lisäksi tarjoamme konsultointipalveluita ja energiansäästölaskureita, jotka auttavat asiakkaitamme säästämään sekä rahaa että energiaa. 

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää.

Olemme täällä apunasi vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Olemme osa Pohjoismaiden suurinta teollisuusalan konsernia.

  • Organisaatio rakenteemme avulla pystymme vastaamaan haasteeseen kuin haasteeseen.
  • Puhelinsoiton avulla siirrät ongelmasi meille, ja voit olla varma että me sen ratkaisemme.
  • Meillä on 600 huoltoteknikkoa konsernissa tavoitettavissa 24/7 joilta voimme tarvittaessa kysyä konsultointia jokaiseen teollisuuden ongelmaan.
  • Meillä on riippumaton tuotantoketju mikä tarkoittaa sitä, että kaikki tarvittavat tarvikkeet saamme ilman pitkiä toimitusaikoja, ja tämä on myös meidän kuin asiakkaan etu.
  • Olemme pörssinoteerattu Tukholman pörssissä ja olemme sitoutuneet vähentämään hiilijalanjälkeämme ja täytämme vaadittavat ESG-vaatimukset.
  • Kuulumme YK:n Global Compact järjestöön: ”YK:n Global Compactin jäsenet sitoutuvat noudattamaan kymmentä perusperiaatetta ihmisoikeuksien, työntekijöiden oikeuksien, ympäristön ja korruption torjunnan aloilla sekä ryhtymään toimiin Global Goals, Sustainable Development Goals -tavoitteiden tukemiseksi.”