Putkistojen ja pumppaamoiden ammattilaiset palveluksessasi.

Olemme kasvava vesitekniikka-alan yritys, jonka päätoimialana on kiinteistöjen jäte- ja perusvesipumppaamoiden huollot ja imupainepalvelut. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaille laadukasta ja asiantuntevaa palvelua. Olemme monelle asiakkaallemme korvaamaton kumppani vaikeissa tilanteissa ja se edellyttää meiltä joustavaa asiakaspalvelua ja ”pystymme hoitamamaan kaiken” -asennetta. Näiden arvojemme voimin olemme luoneet asiakassuhteita, jotka ovat kestäneet vuosia ja jopa yli vuosikymmenen ajan. Tarkoituksenamme on olla ei enempää eikä vähempää, kun Suomen laadukkain vesihuoltoalan ongelmien ratkaisija.

Asiakkaitamme ovat mm. yksityiset talonomistajat, asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöhuoltoyhtiöt ja julkishallinnolliset asiakkaat. Yrityksellämme on RALA-sertifikaatti.

Yrityksemme on perustettu jo vuonna 2008, jolloin työllistimme vain yrittäjät itse. Siitä lähtien kasvumme on ollut orgaanista asiakkaiden tiedostettua palvelumme laadun. Vuonna 2019 liityimme osaksi norjalaista Lakers-konsernia, joka on pumppuhuoltoalan suurin yksityinen toimija kaikissa Pohjoismaissa, työllistäen yli 300 alan ammattilaista. Konsernin osana oleminen tuo meille taloudellista taustavoimaa ja strategisia mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteemme.

”Meille ei ole liian pientä tai liian suurta ongelmaa, jota ei pystyttäisi ratkaisemaan!”